VAN / İPEKYOLU - Fatih Sultan Mehmet İlkokulu

May

Gösteriye okulumuz öğretmenleri ve çok sayıda veli katıldı. emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuz öğrencileri 2 Nisan Van´ın Kurtuluşu konulu resimleriyle sergiye katıldı..

Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

İl AFAD Müdürlüğü personelinin katılımıyla deprem tatbikatı yapıldı.

Okulumuzda Deprem esnasında yapılması gereken ve alınması gereken tedbirler  anlatıldı. Ve deprem tatbikatı yapıldı.

Mrt

Okulumuzda yapılan tören, saygı duruşu ve akabinde hep birlikte söylenen İstiklal Marşı´yla başladı.

Öğrencilerimiz Çanakkale zaferi ile ilgili şiirler okudular.  Daha sonra  öğretmenimiz tarafından hazırlanan 18 MART korosu duygusal Çanakkale türküleriyle orada bulunan herkese duygusal anlar yaşattı.

Programda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

ilçe milli eğitim müdürü Sayın Şükrullah YAVUZER öğretmenler ile konuşup görüş ve bilgi aldılar.

Ziyarette okul idarecileriyle görüşerek,okullarımızda yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Okul idarecilerimize gayretli ve özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Ara

Okulumuz 2-B sınıfı öğrencileri tarafından Peygamber Efendimizi Anma ve Sebi Aruz programı yapıldı.